Kriseta Mišela cīņā par numur 1 pārspēj Siaru (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Salīdzinoši mazpazīstamā amerikāņu R&B dziedātāja Kriseta Mišela (Chrisette Michele) šonedēļ spējusi apsteigt savu daudz titulētāko pretinieci Siaru (Ciara) cīņā par "Billboard 200" pirktākā albuma titulu.

Krisetas Mišelas otrais studijas albums "Epiphany" (Def Jam), kas seko 2007. gada debijai "I Am", tikai ar 83 000 pārdotām kopijām spējis iekarot albumu topa virsotni. Šis ir mazākais pirmās nedēļas pārdoto kopiju skaits pēdējo 18 gadu laikā, kas tikai lieku reizi apliecina kompaktdisku ēras norietu.

Popzvaigznes un aktrises Mailijas Sairusas (Miley Cyrus) skaņu celiņš filmai "Hannah Montana: The Movie" šonedēļ saglabājis 2. vietu (82 000), savukārt Siaras jaunais albums "Fantasy Ride" (LaFace) ar 81 000 kopiju tikai 3. vietā. Atgādinām, ka abi iepriekšējie Siaras albumi pirmajā nedēļā bija pieprasīti daudz vairāk - 2004. gada "Goodies" arī debitēja 3. vietā, bet ar 125 000 pārdotu kopiju, savukārt 2006. gada numur 1 albums "Evolution" pirmajā nedēļā tika pārdots 338 000 kopiju. Siarai nav līdzējis arī aktuālais singls - duets ar Džastinu Timberleiku (Justin Timberlake) "Love Sex Magic" (skat. video).

Siara (Ciara)
Siara (Ciara) Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu dziesminieks Bobs Dilans (Bob Dylan), īstajā vārdā Roberts Alens Cimmermans, ar jauno albumu "Together Through Life" (Columbia) šonedēļ noslīdējis no 1. uz 5. vietu. Turpat blakus reperis Riks Ross (Rick Ross), Lady Gaga, Rascal Flats, Teilore Svifta u.c. iepriekšējo nedēļu top10 iemītnieki.

Bens Hārpers ar savu jauno albumu "White Lies for Dark Times" debitējis 9. vietā (34 000), savukārt desmitnieku noslēdz kinofilmas "Twilight" skaņu celiņš.

Singlu konkurencē virsotnē sesto nedēļu pēc kārtas hiphopa kolektīvs Black Eyed Peas ar jauno singlu "Boom Boom Pow".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu