Mērfija jaunākā filma saņem visu laiku sliktākās atsauksmes (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu komiķa Edija Mērfija (Eddie Murphy) jaunākā filma «A Thousand Words» ASV medijos izpelnījusies dramatiskas atsauksmes, kurās kinolente pasludināta par «visu laiku vissliktāko filmu», vēsta laikraksts «Daily Telegraph».

50 gadus vecais komiķis pasaules slavu iemantojis ar tādām filmām kā «Beverly Hills Cop» un ierunājis Ēzelīša lomu populārajās pilnmetrāžas multfilmās «Shrek» («Šreks»), taču viņa jaunākā filma, kas uzņemta 2008.gadā un tagad iznākusi uz kinoekrāniem, sagaidīta ar nievājošiem komentāriem.

Vietnē «Rotten Tomatoes», kas apkopo atsauksmes par filmām visā ASV, «A Thousand Words» saņēmusi nulles procentu reitingu no 41 recenzijas. Reitings parāda, cik procenti apskatnieku filmai snieguši pozitīvu recenziju.

Iepriekš tiks zems reitings vietnē ticis Roberto Benīni «Pinocchio» un neveiksmīgajai filmai «Killing Me Softly» ar Heteri Greiemu galvenajā lomā.

Mērfijs jaunajā filmā tēlo ātri runājošu literāro aģentu Džeku Makolu, kas iemācās no jauna iemīlēt savu ģimeni, pateicoties maģiska koka sniegtai mācībai pazemībā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu