Eirovīzijā uzstāsies Dita fon Tīza (11)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu mūziķa Merlina Mensona bijusī sieva un skandalozā striptīzdejotāja Dita fon Tīza (Dita Von Teese) uzstāsies Eirovīzijas konkursā.

Kā vēsta britu tabloīds "The Sun", amerikāņu dejotāja starptautiskajā dziesmu konkursā parādīsies kopā ar vācu duetu "Alex Swings Oscar Sings!", kas izpildīs skaņdarbu "Miss Kiss Kiss Bang". Vāciju pārstāvošie mūziķi - Alekss Kristensens un Oskars Loija kopā ar Spānijas, Francijas, Lielbritānijas un Krievijas mūziķiem uzstāsies uzreiz finālā, kas norisināsies 16.maijā.

Pagaidām nav zināms, cik lielā mērā Dita fon Tīza iesaistīsies vācu grupas priekšnesumā. Pati dejotāja vien izteikusi cerību, ka viņas piedalīšanās palīdzēs Vācijai konkursā iegūt pirmo vietu.

Eirovīzijas konkurss šogad norisināsies Maskavā 12., 14. un 16.maijā. Latviju tajā pārstāvēs Intars Busulis ar dziesmu "Sastrēgums", kuras mūzikas autors ir Kārlis Lācis, bet vārdus sarakstījis Sergejs Timofejevs.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu