Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Busulis dodas uz Eirovīzijas konkursu Maskavā (38)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Tas brīdis ir pienācis – svētdien, 3. maijā Latvijas Nacionālās atlases uzvarētājs Intars Busulis ar grupu no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas dosies uz Eirovīzijas starptautisko dziesmu konkursu Maskavā, lai pārstāvētu tajā Latviju ar Kārļa Lāča un Sergeja Timofejeva dziesmu "Propka"!

Neticamais šī gada Eirovīzijas stāsts, kas sākās ar starptautiskiem pārpratumiem un uz brīdi jau likās bija pavisam apstājies tikai un vienīgi pateicoties atbalstītāju - "Narvesen" un "Latvijas Krājbankas" sniegtajam atbalstam ir nonācis līdz uzvaras brīdim – Latvijas pārstāvis arī šogad dodas uz Eirovīzijas starptautisko dziesmu konkursu.

Šī priecīgā notikuma sakarā, Latvijas Televīzija aicina mediju pārstāvjus svētdien, 3. maijā Rīgas centrālajā dzelzceļa stacijā uz Intara Busuļa un viņa radošās komandas pavadīšanas pasākumu, pirms došanās ceļā uz Eirovīzijas starptautisko dziesmu konkursu Maskavā! Mediju pārstāvjus lūdzam pulcēties plkst. 15 pie Satekles ielā pie tirdzniecības centra ORIGO ieejas durvīm.

Pasākuma laikā būs iespējas tikties un aprunāties ar pašiem māksliniekiem, savdabīgā veidā tiks izpildīta pati dziesma "Propka", bet noslēgumā visi kopīgi pavadīsim mūziķus līdz vilcienam ar kuru viņi dosies uz Maskavu.

Kā jau ziņots, Eirovīzijas konkursa starptautiskais fināls Maskavā notiks no 12. līdz 16. maijam. Latviju tajā pārstāvēs nacionālās atlases uzvarētājs Intars Busulis ar dziesmu "Sastrēgums", viņš ar trešo kārtas numuru uzstāsies otrajā pusfinālā 14. maijā.

Nepalaid garām!

Uz augšu