Šerila Koula no Girls Aloud uzsāks solokarjeru (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kamēr populārā britu meiteņu popgrupa Girls Aloud, kas izveidota pēc 2002. gada televīzijas talantu šova, šogad devusies pelnītā atpūtā, viena no grupas spilgtākajām dalībniecēm Šerila Koula (Cheryl Cole) nolēmusi uzsākt solokarjeru.

Šo ziņu medijiem apstiprinājis grupas oficiālais pārstāvis, piebilstot, ka sīkākas detaļas - albuma izdošana, producentu izvēle vēl nav zināmas.

"Viņas A&R cilvēki ir uzrunājuši vairākus producentus," ziņo pārstāve. "Taču kamēr vēl nav sacerētas dziesmas, mēs nevarēsim atklāt iespējamos sadarbības partnerus. Grupa šogad iecerējusi atpūsties no mūzikas un katrai meitenei ir savi plāni, kas saistīti gan ar modi, gan kino."

25 gadus vecā Koula jau spērusi dažus muzikālus sānsoļus, piemēram, 2008. gadā izdots Koulas un producenta will.i.am kopīgi iedziedāts singls "Heartbreaker" (skat. video). 2008. gadā Koula kļuvusi arī par populārā talantu šova "The X Factor" žurijas locekli.

Koula ir precējusies ar Čelsijas Futbola kluba spēlētāju Ašliju Koulu un šogad pēc žurnāla FHM aptaujas atzīta par 2009. gada seksīgāko sievieti - "World''s Sexiest Woman 2009".

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu