FOXlife jaunumi martā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kanāls FOXlife martā piedāvās vairākus jaunus seriālus, informē kanāla pārstāvji.

Pirmdien, 12.martā, sāks demonstrēt seriālu «Džeinas dizains». Turpmāk to rādīs pirmdienās plkst. 21.

Seriāls, iepriekš zināms ar nosaukumu «Ko darītu Džeina?», ir viegls, sirsnīgs komēdijseriāls, kura galvenā varone ir Džeina (aktrise – Ērika Dašere), tīņu vecuma meitene, kuru kļūdas pēc, noturot par pieaugušu, pieņem darbā modes preču kompānijā.

Drīz vien Džeina attopas balansējot starp divām pasaulēm – kā parasta vidusskolas skolniece, kura ikdienā ir pelēka pele, un kā direktores asistente modes pasaulē, kurā ir vairāk plēsoņu un konkurences nekā džungļos. Turklāt Džeinai jāspēj saglabāt noslēptu savu patieso identitāti.

Jautri piedzīvojumi tīņu pasaulē, skaisti tērpi, moderni aksesuāri un modes pasaules intrigas!

Producenti: Gavin Polone («Gilmore Girls»), John Ziffren («Melissa & Joey») and April Blair («Lemonade Mouth»).

Lomās: Erica Dasher («The Lake»), Andie MacDowell («Four Weddings and a Funeral»), Nick Roux («Lemonade Mouth»), Rowly Dennis («Desperate Housewives»), India De Beaufort («One Tree Hill»), Meagan Tandy («10 Things I Hate About You»), Matthew Atkinson («CSI»).

19.martā plkst.20 sāks demonstrēt seriāla «Kugartauna» 3.sezonas sērijas, un turpmāk seriālu varēs skatīties pirmdienās plkst.20.

Džulsa Koba (Kortnija Koksa, «Friends»), šķīrusies nekustamo īpašumu pārdošanas aģente, dzīvo Floridas piepilsētā ar savu astoņpadsmitgadīgo dēlu Travisu, kuram viņa norūpējušies vecāki šķiet apkaunojums.

Džulsa, lai gan šķīrusies, negrasās viena vadīt savu atlikušo mūžu un pavada daudz laika, ejot uz randiņiem, dažkārt pat ar krietni jaunākiem vīriešiem. Ar savām draudzenēm - ballīšu karalieni Lauriju (Busija Filips, «Dawson's Creek») un komandējošu mammu Elliju (Krista Millere «Scrubs») Džulsa ir vairāk «bīstamā mājsaimniece» nekā varone no seriāla «Draugi». Tomēr arī Kugartaunā viņa ir tikpat liela perfekcioniste kā Monika «Draugos».

Filmas veidotāji: Kevin Biegel and Bill Lawrence (Nominated Emmy for «Scrubs»).

Lomās: Courteney Cox («Friends»), Christa Miller and Busy Philipps.

Savukārt 8.martā no plkst.18.15 tiks piedāvātas «Fox Life» jaunā seriāla «Reiz sensenos laikos» pirmās piecas sērijas.

Galvenās varones Hopas (Dženifera Morisone «House MD») liktenis ir kļūt par vienīgo izglābšanās iespēju kādas noslēpumainas pilsētiņas Storijbrūkas iedzīvotājiem, kas ir noburti pasaku varoņi. Uz pilsētu sievieti atved mazs puika, kas izrādās viņas pirms desmit gadiem adopcijai atdotais dēls. Mazais puika tic, ka Hopa ir vienīgā, kurai izdosies visus izglābt.

Filmas veidotāji: Adam Horowitz («Lost», «One tree hill», Film «Tron») & Edward Kitsis («Lost», «Felicity»).

Lomās: Jennifer Morrison («House»), Jared Gilmore («Mad Men»), Josh Dallas («C.S.I.» and «Hawaii 5.0»), Robert Carlyle («Stargate Universe»), Lana Parrilla («Swingtown»), Ginnifer Goodwin («Big Love»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu