Orķestris «Rīga» Valentīndienā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Profesionālais pūtēju orķestris, kas šogad svin 40 gadu jubileju, sācis gatavoties Sv.Valentīna dienas koncertam «Mīlas stāsti», kas 14.februārī plkst.19 izskanēs Lielajā ģildē, un pavasara festivāla «Windstream» koncertiem, informē orķestra pārstāve Ilze Pleša.

Koncertā «Mīlas stāsti», kurā skanēs fragmenti no pasaulslaveniem mūzikliem - Leonarda Bernsteina «Vestsaidas stāsta», Šēnberga «Les Miserables», Benija Andersona un Bjorna Ulveusa «Šahs», piedalīsies arī aktieri Dita Lūriņa, Intars Rešetins un dziedātājs Jānis Kurševs. Pie diriģenta pults - Raitis Ašmanis.

Savukārt martā un aprīlī jau trešo reizi rīdziniekus pulcēs Pavasara festivāls «Windstream». Atklāšanas koncerts «Pilsētas pavasaris» notiks 20.martā Mazajā Ģildē.

Festivāla īpašā diena 2012. gadā būs 1.aprīlis, kad plkst.14 notiks interaktīvs pasākums ģimenēm, bērniem un jauniešiem «Uzzīmē joku!» ar gleznotāja Jāņa Anmaņa dalību, bet vakarā Lielajā Ģildē – Joku koncerts.

Pavasara festivāla «Windstream» ietvaros paredzēti trīs koncerti ar bezmaksas ielūgumiem: Rīgas Domā 25.martā, Rīgas Sv.Jāņa baznīcā - 6.aprīlī (Lielajā Piektdienā) un Rīgas Sv. Pētera baznīcā - 9.aprīlī (Otrajās Lieldienās).

Ziemas koncertsezonu pūtēju orķestris «Rīga» noslēgs 24. maijā Lielajā Ģildē, koncertējot ar savu māksliniecisko vadītāju Mārtiņu Ozoliņu un čellu grupu «Melo M».

Biļetes uz koncertiem iespējams iegādāties visās «Biļešu paradīzes» kasēs, kā arī www.bilesuparadize.lv. «Biļešu paradīzes» kasēs, uzrādot apliecību, pensionāriem un studentiem pieejamas atlaides.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu