Enija Lenoksa izdod labāko dziesmu izlasi (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šīs nedēļas Latvijā pieejama "Sony BMG" izdotā britu dziedātājas un dziesmu autores Enijas Lenoksas labāko dziesmu izlase "The Annie Lennox Collection".

"The Annie Lennox Collection" ir dziedātājas pirmā labāko dziesmu izlase. Tajā ietvertas 14 dziesmas, kas tapušas dziedātājas 16 gadu ilgās solokarjeras laikā un sākotnēji izdotas albumos "Diva" (1992), "Medusa" (1995), "Bare" (2003) un "Songs of Mass Destruction" (2007).

Izlasē iekļautas tādas nu jau par mūsdienu soulmūzikas klasiku kļuvušas dziesmas kā "Why", "Walking On Broken Glass" un Grammy balvas laureāte "No More ‘I Love You’s’".

Albumā dzirdami arī divi jauni dziesmu ieraksti - "Pattern Of My Life" (kaverversija grupas "Keane" dziesmai "Closer Now") un "Shining Light" (kaverversija īru rokgrupas "Ash" dziesmai), kas izvēlēts kā albumu pavadošais singls un kam tapis arī videoklips - tajā dziedātāja redzama iejūtamies grupas mūziķu lomās. Šo "Ash" dziesmu Lenoksa atklāja 2001.gadā, kad tā ieguva "Ivor Novello" balvu.

Izlasē dzirdama arī dziesma "Sing", tituldziesma Lenoksas kampaņai pret AIDS. Par savām labdarības aktivitātēm dziedātāja saņēmusi neskaitāmus apbalvojumus, tostarp arī Sarkanā Krusta gada balvu.

Albuma bukletā iekļauti visu dziesmu vārdi un dziedātājas fotogrāfiju kolāža no dažādiem karjeras posmiem. Albuma vāka fotogrāfijas autors - Braiens Adams.

Albums pieejams arī limitētas tirāžas versijā, kurā iekļauts "bonus" CD un DVD. Šeit atrodamas tādas dziesmas kā Oskara balvas laureāte "Into The West" (no kinofilmas "Lord Of The Rings: The Return Of The King"), kaverversija Džonijas Mičelas dziesmai "Ladies of the Canyon", Džimija Klifa klasiskais skaņdarbs "Many Rivers To Cross", kaverversija Bjorkas dziesmai "Mama", duets ar Alīšu Kīzu - kaverversija "REM" dziesmai "Everybody Hurts" (no labdarības koncerta "Keep A Child Alive") un Lenoksas interpretācija par Kola Portera standartu "Every Time We Say Goodbye".

Savas 27 gadus ilgās muzikālās karjeras laikā, būdama gan leģendārās grupas "Eurythmics" dalībniece, gan solomāksliniece, Enija Lenoksa pārdevusi 78 miljonus albumu un saņēmusi četras Grammy balvas, vienpadsmit Britu balvas, kā arī Oskara un Golden Globe balvu.

Izlases pamatversijā iekļauto dziesmu saraksts

1. Little Bird

2. Walking on Broken Glass

3. Why

4. No More "I Love You’s"

5. Precious

6. A Whiter Shade of Pale

7. A Thousand Beautiful Things

8. Sing

9. Pavement Cracks

10. Love Song for a Vampire

11. Cold

12. Dark Road

13. Pattern Of My Life

14. Shining Light

Limitētās versijas dziesmu saraksts

Bonus CD

1. Into The West

2. Ladies of the Canyon

3. Hush, Hush, Hush

4. Many Rivers to Cross

5. Dream Angus

6. Mama

7. Everybody Hurts feat. Alicia Keys

8. Ev’ry Time We Say Goodbye

Bonus DVD

1. Little Bird

2. Walking on Broken Glass

3. Why

4. No More "I Love You’s"

5. Precious

6. A Whiter Shade of Pale

7. A Thousand Beautiful Things

8. Sing

9. Pavement Cracks

10. Love Song for a Vampire

11. Cold

12. Dark Road

13. Something So Right

14. Waiting in Vain

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu