«Radio SWH» video tiešraidē - Freimaņa piemiņas koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F64

Piektdien, 27.janvārī, plkst. 20 «Radio SWH» mājas lapā (radioswh.lv) varēsiet vērot Mārtiņa Freimaņa piemiņas koncerta «Mans draugs Mārtiņš Freimanis» tiešraidi, informē radio pārstāvji.

Koncertuzvedumā piedalīsies Latvijā populāri mūziķi un Mārtiņa draugi - Lauris Reiniks, Aija Andrejeva, Olga Rajecka, Kaža, Valters Frīdenbergs, grupas «PeR», «Musiqq», «Putnu Balle» un citi.

Arī jaunajā radio stacijā «SPIN FM» būs intervijas veltītas Mārtiņa Freimaņa piemiņai – šodien, 26.janvārī, pēc pulksten 17 «Radio SPIN FM» ēterā viesosies viens no koncerta dalībniekiem Valters Frīdenbergs, savukārt piektdien koncerta laikā Ketija Dombrovska un Nauris Brikmanis raidījumā «Urbānie filozofi» sazvanīsies ar savu kolēģi – grupas «Per» dalībnieku Ralfu Eilandu.

Tieši pirms gada «Radio SWH» ēterā pulcējās Mārtiņa draugi. Šī emocionālā notikuma video ieraksts ir pieejams www.radioswh.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu