«Muzikālajā bankā» uzvar Andrejeva un «Otra Puse»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Ģigulis speciāli TVNET

Dziedātājas Aijas Andrejevas jeb Aišas (Aisha) un romantiskās popmūzikass apvienības «Otra Puse» dziesma «Ave Pali» kļuvusi par Latvijas Radio 2 popdziesmu un rokdziesmu aptaujas «Muzikālā banka» uzvarētāju, ziņo LR2.

(papildināts ar foto galeriju)

Mākslinieku kopdziesma spēja apsteigt elektropopa dueta «Instrumenti» dziesmu «Pilnīgi viens» un R&B dueta «Musiqq» hitu «Miljonārs».

Atgādinām ka dziesma «Ave Pali», kuras mūzikas autors ir Ivars Makstnieks un vārdu autors Ivars Kurpnieks, plašākai auditorijai tika nodota aprīļa beigās.

Ar īpaši ceremonijai gatavotiem priekšnesumiem koncertu papildināja arī «Muzikālās bankas» ekspertu padomes dalībnieki Mārtiņš Brauns, Aigars Grāvers, Kārlis Lācis, Nils Īle, Ainars Mielavs, Ainars Virga, Intars Busulis, Žoržs Siksna un Ilona Bagele.

Visas fināldziesmas koncertā izskanēja kopā ar Kristapa Krievkalna vadīto grupu un stīgu kvartetu.

Apbalvošanas ceremoniju kopā ar Baibu Palkavnieci un Kasparu Mauriņu Ventspils Olimpiskajā centrā itin veiksmīgi vadīja abi puiši no «Musiqq» - Emīls Balceris un Marats Ogļezņevs.

Atgādinām, ka pagājušogad «Muzikālajā bankā» uzvarēja TV šova «O!Kartes akadēmija» dalībnieks, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs ar dziesmu «Dievs tevi mīl», savukārt pirms diviem gadiem triumfēja «Musiqq».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu