Fotoreportāža: LNT meklē jaunus «zelta talantus»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Piektdien Rīgā, LNT studijā sākās jaunu talantu atlase LNT šova «Latvijas zelta talanti» sezonai, ko šogad vadīs TV seja Ketija Dombrovska un Dailes teātra aktieris Dainis Grūbe. Kā novēroja TVNET, jaunie censoņi bija ieņēmuši vairākus stāvus LNT televīzijas ēkā Elijas ielā 17 un ar dažādiem priekšnesumiem centās ieinteresēt šova žūriju.

Kā novēroja TVNET, liela daļa dalībnieku bija jelgavnieki, taču vairāki potenciālie talanti pārstāvēja Latgales reģionu.

«Latvijas zelta talanti» ir unikāls šovs, jo tajā var piedalīties ikviens aizrautīgs un sirdī pozitīvs cilvēks, šajā šovā dalībniekiem nav itin nekādu ierobežojumu – ne vecuma, ne dzimuma, ne garuma, ne svara.

Atgādināsim, ka par šova «Latvijas zelta talanti» pirmās sezonas uzvarētāju kļuva ļoti talantīgs puisis, celtnieks Dainis Skutelis no Preiļiem, kurš ar savu skanīgo balsi pārsteidza skatītājus. Šova otrajā sezonā uzvarēja mazie bundzinieki grupa «Drums Clinic» no Jelgavas, savukārt «Latvijas zelta talantu» trešajā sezonā uzvarēja Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu