Dombrovska vadīs šovu «Latvijas zelta talanti»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

16.janvārī sāksies jaunu talantu atlase jaunajai LNT šova «Latvijas zelta talanti» sezonai, ko šogad vadīs TV seja Ketija Dombrovska un Dailes teātra aktieris Dainis Grūbe, informē LNT pārstāve Inguna Sermole.

«Šī būs lieliska pieredze, lai attīstītos un mācītos sevi pilnveidot. Uztraukums vēl nav, pagaidām tikai priecājos par šo iespēju, bet nākot tuvāk šova pirmajam raidījumam uztraukums būs ar katru dienu jo lielāks. Pāris dienas pirms «Latvijas Zelta Talantu« pirmā raidījuma man ir «Romeo un Džujetas» pirmizrāde, bet esmu ticis galā ar daudz ko, tikšu galā arī šoreiz! Turklāt man ir droša aizmugure – mana partnere Ketija ir ar pieredzi TV raidījumu vadīšanā, varēšu no viņas mācīties, ceru, ka neatteiks man padomu,» saka Dainis Grūbe.

««Latvijas Zelta Talantu» jaunajā sezonā es ceru sagaidīt patiešām daudz jaunus, radošus, interesantus jauniešus. Es zinu, ka Latvijā ir daudz talantīgu cilvēku! Kāpēc tad savu talantu neparādīt visai Latvijai?! Galvenais ir atcerēties,

kas tev varbūt šķiet pavisam ikdienišķa un ierasta lieta, citiem var šķist kaut kas pavisam jauns un vēl nedzirdēts.

Zinu, ka daudzi mūsu talanti slēpj savas spējas, bet ceru viņus satikt, atklāt un parādīt visai Latvijai!» saka šova «Latvijas Zelta Talanti 2012» vadītāja Ketija Dombrovska.

Ikviens var būt talants

Trīs sezonu laikā «Latvijas Zelta Talanti» ir atklājuši ļoti pārsteidzošu talantu daudzveidību. Mēs esam uzzinājuši, ka var žonglēt ar ķerru, staigāt pa stikliem, dejot ar vingrošanas riņķiem, esam iepazinuši tādus brīnumus kā yo-yo un diablo, satikuši brīnišķīgas balerīnas, pārsteidzošus operdziedātājus, velo triku meistarus un citus apburošus cilvēkus.

«Latvijas Zelta Talanti» ir unikāls šovs, jo tajā var piedalīties ikviens, aizrautīgs un sirdī pozitīvs cilvēks, šajā šovā dalībniekiem nav itin nekādu ierobežojumu – ne vecuma, ne dzimuma, ne garuma, ne svara.

Atlasei nav jāpiesakās iepriekš, vien laikus jāierodas atlases vietā katrā pilsētā. Ja vajadzīgs muzikālais pavadījums, tas jāņem līdzi ierakstīts CD. Ja priekšnesumam ir īpašs skatuves tērps, tas noteikti jāvelk mugurā. Tāpat katram atlases pretendentam rūpīgi jāpārdomā ko viņš teiks žūrijai, kā atbildēs uz jautājumiem par saviem mērķiem, sapņiem un plāniem kā savu talantu attīstīt. Ja par atlasēm un to norisi vai gatavošanos ir kādi jautājumi, tos var uzdot rakstot: talanti@lnt.lv

Atlases jaunajai «Latvijas Zelta Talantu» sezonai notiks:

16. janvārī Liepājā, Liepājas Olimpiskā centra Tango zālē

17. janvārī Ventspilī, Ventspils Kultūras centra mazajā zālē

18. janvārī Valmierā, Valmieras Kultūras centra mazajā zālē

19. janvārī Daugavpilī, Daugavpils latviešu kultūras centrā

20. janvārī Rīgā, LNT ēkā Elijas ielā 17

Atlases sākums visās pilsētās plkst. 15.

Atgādināsim, ka par šova «Latvijas Zelta Talanti» pirmās sezonas uzvarētāju kļuva ļoti talantīgs puisis, celtnieks Dainis Skutelis no Preiļiem, kurš ar savu skanīgo balsi pārsteidza skatītājus. Šova otrajā sezonā uzvarēja mazie bundzinieki grupa «Drums Clinic» no Jelgavas, savukārt «Latvijas Zelta Talanti» trešajā sezonā uzvarēja Latvijas Ielu Vingrošanas sporta biedrība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu