Bens Gibards bildinājis Zūiju Dešanelu (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules ziņu aģentūras par to informēja jau 2008. gada nogalē, taču lieku reizi šo jauko ziņu atgādinām arī TVNET lasītājiem - Bens Gibards un Zūija Dešanela oficiāli ir pāris!

Valdzinošā Holivudas aktrise un dziedātāja Zūija Dešanela (Zooey Deschanel) pagājušogad kopā ar dziesminieku M. Ward izdeva jauku indīpopa plati kā projekts She & Him ("Why Do You Let Me Stay Here" bija lielisks singls), taču izskatās, ka šobrīd Zūijas dzīvē ienācis jauns "Viņš" - Death Cab for Cutie un The Postal Service solists Bens Gibards (Ben Gibbard). Pāris ir saderinājies un drīzumā gatavojas apprecēties.

Amerikāņu tabloīdi ziņo, ka Gibards bildinājis dziedātāju Ziemassvētku priekšvakarā un Zūija atbildējusi: "Jā!" Zināms, ka abi satiekas jau apmēram gadu.

Zūija Dešanela agrāk sagājusies ar aktieri/dziedātāju Džeisonu Švarcmanu (Jason Schwartzman) un Maroon Five dalībnieku Mikeju Madenu (Mickey Madden).

Īsts indīmūzikas sapņu pāris!

Zūija filmējusies šādās filmās: "Almost Famous" (2000), "The New Guy" (2002), "Big Trouble" (2002) "The Good Girl" (2002). "All the Real Girls" (2003), "Elf" (2003), "The Hitchhikers Guide to the Galaxy" (2005), "Winter Passing" (2005), "Failure to Launch" (2006), "Tin Man" (2007), "Bridge to Terabithia" (2007), "The Happening" (2008) un "Yes Man" (2008).

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu