Beta Dito pārlieku tievas modeles nosauc par slimniecēm (18)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu kulta pankroka grupas "The Gossip" soliste Beta Dito iesaistījusies diskusijā par tā saucamajām nulles izmēru modelēm, apgalvojot, ka viņas ir slimas, ziņo "Contactmusic".

Smagsvara dziedātāja, izsakoties par pārlieku tievām modelēm, pauda pārliecību, ka sievietēm vajadzētu lepoties ar savu dabisko figūru.

"Patiesībā salīdzināt sevi ar nulles izmēru ir smieklīgi," sacīja Dito. "Tā ir totāla varmācība. Neviens nulles izmēra cilvēks nav normāls, ja nu vienīgi viņi ir smagi slimi vai 11 gadus veci bērni."

Kā jau TVNET agrāk ziņoja, žurnāla NME ikgadējā aptaujā Beta Dito novembrī tika atzīta par patlaban stilīgāko personu mūzikā.

Nevaldāmā amerikāņu pankroka grupas dziedātāja Dito ierindojās žurnāla 2006.gada "Stilīgo saraksta" ("Cool List") pirmajā vietā.

Viņa kļuva par pirmo sievieti, kas jelkad ierindojusies šā saraksta pirmajā vietā, lai gan viņai uz pēdām trešajā vietā mina Lilija Allena. Savukārt otrajā vietā bija grupas "The Horrors" līderis Feriss Roters.

TVNET CD apskats:

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu