The Killers ieraksta Joy Division dziesmas versiju (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu rokgrupa "The Killers" ierakstījusi britu grupas "Joy Division" dziesmas savu versiju topošajai Antona Korbijna filmai "Control", kas stāstīs par britu grupas dziedātāja Iena Kērtisa dzīvi.

Lasvegasas grupa savā interpretācijā iespēlējusi "Joy Division" dziesmu "Shadowplay" no grupas 1979.gada debijas albuma "Unknown Pleasures".

Dziesma tiks iekļauta slavenā fotogrāfa un videoklipu režisora Antona Korbijna uzņemtā filmā "Control", kas veidota pēc Iena Kērtisa atraitnes grāmatas "Touching From A Distance" motīviem.

Vēl filmā, kuras uzņemšana šobrīd turpinās, skanēs jauni grupas "New Order" skaņdarbi, kā arī viņu "Joy Division" dziesmu versijas. Grupu "New Order" 1980.gadā izveidoja "Joy Division" dalībnieki pēc grupas dziedātāja Kērtisa pašnāvības.

Pa to laiku Korbijns atbildējis uz "New Order" basģitārista Pītera Hūka apvainojumiem, ka viņam ir pārāk liela ietekme uz filmu un ka viņš traucē darba procesu.

"Mums vajadzētu (ierakstīt skaņdarbus filmai), bet problēma ir tā, ka viņš visu laiku norāda, kas mums jādara," nesen izteicies Hūks. "Ja mēs nenorādām viņam, kā jāuzņem filma, kāpēc viņš mums norāda, kā jāraksta mūzika?"

Savukārt Korbijns noraidījis runas par konfliktu viņa un grupas starpā.

"Starp mani un "New Order" vai Hūkiju nav nekādu strīdu," Korbijns uzsvēra. "Protams, es kontrolēju "Control" tapšanu, jo ikvienam kārtīgam režisoram jāpārvalda savas filmas uzņemšanas process. Taču es nenorādu grupai, kuras dēļ es 1979.gadā pārcēlos uz Lielbritāniju. Lūdzu. Es to neuzdrošinātos."

Paredzēts, ka "Control" uz ekrāniem iznāks šā gada septembrī.

Video: Interview with Anton Corjbin about the movie CONTROL

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu