"Open Air Vintage" festivāls kļūst par tradīciju (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jau šosestdien (12.jūnijā no plkst.11) Spīķeros, Dirty Deal Cafe (Maskavas ielā 12 ) notiks ceturtais Open Air Vintage festivāls. Pasākums, kas kļuvis par tradīciju un šoreiz iezīmē vasaras sezonas sākumu, pulcēs vairāk nekā 100 tirgotāju, kas apmeklētājiem piedāvās vecas un ne tik vecas, mīļas un šarmantas lietas no savām personīgajām kolekcijām.

Festivāla rīkotāji - žurnāliste un blogere Agnese Kleina un vintage veikaliņa RetroSpectro saimnieki Linda un Mareks Ezerkalni - nākamo festivālu-tirdziņu sāka plānot uzreiz pēc iepriekšējā noslēgšanas šā gada martā. Šoreiz tas patiesi būs kārtīgs festivāls. Jau šosestdien ies vaļā tirgošanās, mainīšanās un vienkārši pozitīvu emociju gūšana pasākumā, kura atmosfēra ieturēta atbilstoši jūnijam.

Sagaidot latviskākos no latviskajiem svētkiem - Jāņus, šoreiz diesim un priecāsimies, latviešu eposa Lāčplēsis iedvesmoti, kas atspoguļosies gan stendu iekārtojumā, gan pārdevēju izskatā, gan visu apmeklētāju sirdīs. Par muzikālo baudījumu rūpēsies Goran Gora, Martin Confused un META-KAFE Play. Īpaši padomāts par mazajiem līdznācējiem - viņus izklaidēs radošā meistardarbnīca turpat kaimiņos esošajā Leļļu muzejā.

Festivāla koncepts ir vienkāršs - dāvāt arī rīdziniekiem un pilsētas viesiem iespēju tirgoties un iepirkties vecu, bet viennozīmīgi burvīgu lietu tirdziņā, līdzīgi, kā tas notiek citās Eiropas pilsētās - Londonā, Parīzē un Berlīnē.

Ieeja festivālā-tirdziņā ir bez maksas.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu