Dzelzs vīrs stiprāks par Robinu Hudu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ Ziemeļamerikas kinoteātros pirmajā vietā otro nedēļu pēc kārtas izgudrotājs Tonijs Starks (Tony Stark) jeb filma "Dzelzs vīrs", aiz sevis atstājot jauno "Robina Huda" lenti.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Pirms nedēļas jau ziņojām, ka jaunā filma "Iron Man 2" ("Dzelzs vīrs 2") pirmizrādes nedēļas ieņēmumos pārspēja pirmo daļu. Pirmajā nedēļā filma ASV kinoteātros ieņēmusi 133,6 miljonus ASV dolāru, par vairākiem desmitiem miljonu pārspējot 2008.gada filmas "Iron Man 1" ("Dzelzs vīrs 1") sākotnējos 98,9 miljonus ASV dolāru. Otrajā izrādīšanas nedēļā lente nopelnījusi vēl papildu 53 miljonus.

Ridlija Skota (Ridley Scott) jaunais Holivudas grāvējs "Robin Hood" ("Robins Huds") ar Raselu Krovu (Russell Crowe) titullomā spiests samierināties ar 2.vietu - 37,1 miljons. Jāpiebilst, ka "Robina Huda" veidotāji un studija savai filmai ASV prognozēja lielākus ienākumus, taču filmas mārketings un izplatīšanas platforma ir fokusēta uz starptautisko tirgu, kur filma iznāca jau trešdien un ir jau nopelnījusi 111 miljonus. No 12.maijā filma skatāma arī Latvijā.

3.vietā otrs nedēļas jaunums - "Summit Entertainment" romantiskā filma "Letter to Juliet" ("Vēstule Džuljetai") ar 13,75 miljoniem. Filmas galvenā varone amerikāņu žurnāliste (Amanda Seyfried) dodas uz Veronu, kur nejauši atrod kādu pirms 50 gadiem rakstītu mīlas vēstuli, kas vēlāk saved kopā divus nu jau sirmus mīlniekus. Šo lenti Latvijā izrādīs jūlijā.

Vēl viena romantiska komēdija, studijas "Fox Searchlight" filma "Just Wright" ar 8,5 miljoniem debitē 4.pozīcijā. Galvenajās lomās hiphopa slavenība Queen Latifah jeb latviski - Karaliene Latifa, kas iejutusies fizioterapeites lomā, un reperis Komons (Common), kas tēlo traumētu NBA spēlētāju.

Top10

1. "Iron Man 2" $53 milj.

2. "Robin Hood" $37.1 milj.

"Letters to Juliet" $13.75 milj.

4. "Just Wright" $8.5 milj.

5. "How to Train Your Dragon" $5.1 milj.

6. "A Nightmare on Elm Street" $4.7 milj.

7. "Date Night" $4 milj.

8. "The Back-Up Plan" $2.5 milj.

9. "Furry Vengeance" $2.3 milj.

10. "Clash of the Titans" $1.3 milj.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu