LR1 anotācija: Viss par stādiem un stādīšanu! Kāda ir mūsu nacionālā psiholoģija? (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/EraPhernalia Vintage

Līdz ar pavasari sākusies rosība katrā dārzā un arī Latvijas lielā stādu parāde ir klāt! Kā un ko stādīt? Kas jāzina par stādiem, lāpstām un rokamo bedri? Kas aug labāk - “sīkaļa” vai pamatīgs stāds? Cik ilgi var marinēt konteinerstādus? Un uz kuru debess pusi labāk - ziemeļiem vai dienvidiem?

Lai runātu par stādiem un stādīšanu, LR1 raidījuma "Kā labāk dzīvot" viesis 29.aprīlī no 9:00 līdz 10:00 būs Latvijas Stādu audzētāju biedrības valdes loceklis un stādaudzētavas “Dimzas” vadītājs Guntis Vītoliņš.

Viens no vienkāršākajiem un arī jēdzīgākajiem nacionālās psiholoģijas skaidrojumiem ir anekdotes, ko stāsta par kādu tautu. Bet kādas ir anekdotes par latviešiem un par ko tās liecina? Vai tiešām mums ir sava nacionālā psiholoģija un kāda tā ir? Vai latvietība un “latvietis” tiešām ir unikāla psihotipa veids? Kas mūs atšķir un ar ko mēs gribam un negribam atšķirties? Par šo intriģējošo tematu ar kultūras socioloģi Dagmāru Beitneri sarunāsimies pēc 10:00.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu