LR1 anotācija: Kam noderīgs mugurkauls? Seksuālās zināšanas un skola? (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Jaci Berkopec

Atbilde uz jautājumu, kam gan vajadzīgs mugurkauls, var būt arī tāda - lai galva biksēs nekrīt! Bet nopietni domājot - kādas ir mugurkaula īpašās funkcijas? Kas no tā ir atkarīgs, jeb citiem vārdiem - kāpēc ir svarīgi, lai mugurkauls būtu stiprs un vesels? Kā to noteikt un kā tam palīdzēt? Vai to var stiprināt un kā nepārcensties?

Par muguru un taisnu stāju LR1 raidījumā "Kā labāk dzīvot" 28.aprīlī runās no 9:00 līdz 10:00, kad studijā būs dakteris Egils Strauss.

Droši vien katrs, kuram smagi runāt par seksualitāti ģimenē ar saviem bērniem, divtik smagi pieņem domu, ka par to varētu runāt publiski - skolā. Bet kas tad īsti ir tas, no kā baidāmies? Kāds ir seksuālo zināšanu saturs un vai tām skolā ir vieta? Par jūtīgo tematu kopā ar biedrības „Papardes zieds” valdes priekšsēdētāju Ivetu Ķelli, psiholoģijas maģistri Jolantu Cihanoviču un Valsts izglītības satura centra sociālo zinību mācību satura speciālisti Sandru Falku sarunāsimies pēc 10:00.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu