LR1 anotācija: Kārojas pēc ainavas kā lauku sētā? Kā māju renovē pa “vācu modei”? (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/snappybex

Vai zināt, kā izskatās tāda ainava, kura tuva autentiskai lauku sētai? Ar prasmīga ainavu arhitekta palīdzību varēs iztikt arī bez kuļmašīnas un pārsimt gadu gadus vecas rijas! Kā iekārtot ainavu lauku sētā, kas daudziem pilsētniekiem ir kļuvusi par otrajām, ja ne vienīgajām mājām? Kam pievēršama vislielākā uzmanība? Vai tas būs laikietilpīgi?

To visu noskaidros 27.aprīļa raidījumā "Kā labāk dzīvot" LR1 ēterā pēc 9:00 sarunā ar ainavu arhitekti un LLU docenti Gundegu Lināri.

Daudzdzīvokļu māju renovācija Latvijā joprojām ir aktuāla - kā tas darāms un ko mēs no tā iegūstam? Kā to dara Vācijā un ko mēs no viņiem varam mācīties? Raidījuma viesi pēc 10:00 būs Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūras ES struktūrfondu ieviešanas departamenta projektu ieviešanas nodaļas vecākā konsultante Signe Kajaka un Ekonomikas ministrijas Būvniecības un mājokļu politikas departamenta Mājokļu politikas nodaļas pārvaldes vecākais referents Gundars Galejs.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu