LR1 raidījuma anotācija: Ko rakstīt valstsvīra kanonā? Cilvēki ar īpašām vajadzībām mūsu vidū? (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/sigmaman

Raidījumā "Kā labāk dzīvot" 23.aprīlī plkst. 9 klausieties: vai tiešām par valsti un sabiedrību domājošs cilvēks ir retums? Varbūt mūsu ambīcijas un prasības ir pārāk augstas, jo visi jau ir tikai cilvēki? Kā meklēt cilvēku, kurš atbilst mūsu cerībām - kā personāla atlasē, uz labu laimi vai nejauši - vēlēšanās?

Kāda veida līderim tam ir jābūt? Valstsvīra meklējumos no 9:00 līdz 10:00 mums pievienosies sabiedriskās politikas centra PROVIDUS vadošā pētniece Marija Golubeva.

Vārdos mums ar vienādu tiesību un iespēju piešķiršanu veicas labi, darbos gan cilvēki ar īpašām vajadzībām tomēr tiek apieti. Vai mums tikai tolerances pietrūkst, vai baiļu pašiem par sevi ir par daudz? Ko mēs pasakām paši par sevi un vērtībām, kad runājam, domājam un rīkojamies tik atšķirīgi? Kāpēc joprojām ir “viņi” un “ mēs”? Kas veido šo barjeru un vai tā ir nenojaucama? Par šiem jautājumiem pēc 10:00 iztaujāsim etiķetes eksperti Irmu Kalniņu.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu