"Jaunais vilnis" var pamest Jūrmalu (340)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis" varētu pamest Jūrmalu un norisināties kādā citā vietā, ziņo Shoowbiz.ru.

Šādu iespēju neizslēdz viens no konkursa dibinātājiem - krievu komponists Igors Krutojs, kurš Jūrmalas vārdu saista ar Raimondu Paulu. 

Tagad, kad Pauls vairs nepiedalās, mēs droši varam organizēt konkursu kādā citā pilsētā,

komentē Krutojs. ""Jaunais vilnis" var norisināties gan Jūrmalā, gan Maskavā, varbūt pat Sočos."

Tiesa, ja Pauls pārdomāšot, tad konkurss paliks Jūrmalā.

"Galu galā cilvēks var arī nogurt. Es no savas puses esmu izdarījis visu, mēs runājām divas stundas. Viņš nevēlas turpināt," izsakās Krutojs.

Atgādinām, ka Pauls kā "Jaunā viļņa" konkursa komisijas līdzpriekšsēdētājs kopā ar komponistu Igoru Krutoju darbojies astoņus gadus. 

1.aprīlī klubā "Godvil" notikušajā "Jaunā viļņa 2010" atlasē žūrija (Paula vietā žūrijas krēslā sēdās operdziedātāja Inese Galante) no Latvijas dalībniekiem konkursa pusfinālam izvirzījusi četrus - grupas "Lady's sweet" un "PeR", kā arī Miku un Paulu Dukurus un dziedātāju Stasu Šurinu.

Komentāri (340)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu