"Jaunā viļņa" pusfinālā "Lady's sweet", "PeR", Dukuri un Šurins (134)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šodien Rīgā, klubā "Godvil", notikušajā starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2010" atlasē žūrija no Latvijas dalībniekiem konkursa pusfinālam izvirzījusi četrus dalībniekus - grupas "Lady's sweet" un "PeR", kā arī Miku un Paulu Dukurus un dziedātāju Stasu Šurinu, informēja konkursa preses koordinatore Svetlana Jevdokimova.

Konkursa pusfināls notiks Maskavā 14.aprīlī.

Kopumā noklausoties 41 dalībnieka sniegumu, šodienas konkursa žūrija pusfinālam izraudzījās arī dalībniekus no citām valstīm - Igaunijas, Izraēlas, Polijas un Lietuvas. Gala lēmums par dalībniekiem starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis 2010" tiks pieņemts Maskavā pēc pusfinālistu noklausīšanās.

Konkursa dalībniekus šodien vērtēja žūrija, kurā piedalījās Igors Krutojs, Aleksandrs Rumjancevs, Aleksandrs Revzins, Inese Galante, Ļevs Ostrovskis, Jānis Stībelis, Intars Busulis, Aleksejs Šeiņins, Igors Jefremovs, Ričards Zakss, Guntars Ķirsis, Aleksandrs Šenkmans un Jevgeņijs Orlovs.

Latviju šajā konkursa kārtā pārstāvēja vairāki izpildītāji - Akela, Adelly, Candy jeb Liene Bronuša, Kamilla, "Lady's sweet", grupa "PeR", Emīls Balceris, Sintija Ģēģere, Miks un Paula Dukuri, Kristīna Zaharova, Atis Ieviņš, Daumants Kalniņš, Jūlija Miranoviča jeb Mira, Edijs Melnis jeb Eddy, Diāna Pīrāgs, Daniela Seļicka, Elīna Silova, Dainis Skutelis un Viktorija Čeļajeva jeb Victoria.

Starptautiskais jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2010" šogad Jūrmalā notiks no 27.jūlija līdz 1.augustam.

Komentāri (134)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu