Draud izvarot Šerilu Koulu (29)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu policija sākusi pārbaudīt informāciju par iespējamiem izvarošanas draudiem, kas adresēti populārajai dziedātājai Šerilai Koulai (Cheryl Cole), ziņo ārzemju prese.

Par šo faktu policiju informējis britu televīzijas šova "The X Factor" vadītājs Dermonts O'Līrijs (Dermot O'Leary), kurš sava mobilā telefona balss pastā saņēmis draudošu ziņojumu, adresētu Koulai.

Minētajā ierakstā kāds anonīms vīrietis "The X Factor" tiesnesei un meiteņu popgrupas "The Girls Aloud" dalībniecei izteicis zemiskus un neķītrus seksuāla rakstura draudus, par kuriem satrauktais Dermonts ziņoja varas iestādēm.

Tiek ziņots, ka, iespējams, zvanītājs ir centies sazvanīt pašu Koulu, bet spējis sameklēt tikai Dermonta mobilā telefona numuru. Pati Koula ir informēta par šo starpgadījumu, taču nav vēl noklausījusies šo balss ziņu.

Šerila Koula koncertā
Šerila Koula koncertā Foto: AFP/LETA

26 gadus vecā Koula pagājušogad veiksmīgi sākusi solokarjeru. Koulas debijas solo singls "Fight For This Love" kļuva par 2009.gada vienu no visātrāk pārdotajiem singliem britu salās, arī debijas solo albums "3 Words" (Fascination/Polydor/Universal) pirmajā izdošanas nedēļā debitējis albumu top 1.vietā. (skat. aktuālā singla "Parachute" video).

Koula ir precējusies ar Čelsijas futbola kluba spēlētāju Ašliju Koulu (tiesa, šobrīd pāris jau šķiras) un pagājušogad pēc žurnāla FHM aptaujas atzīta par 2009. gada seksīgāko sievieti - "World''s Sexiest Woman 2009".

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu