Ketrina Heigla pamet "Grejas Anatomiju" (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV drāmu aktrise Ketrina Heigla (Katherine Heigl) pēc sešu gadu ilga filmēšanās laika nolēmusi pamest seriālu "Grejas anatomija" (Grey's Anatomy), lai pievērstos ģimenes dzīvei.

Populārajā seriālā par mediķu dzīvi "Grejas anatomija" aktrise Ketrina Heigla atveidoja ārsti Īziju Stīvensu. Aktrisi nesen varējām manīt arī filmā “Nejaukā patiesība” (The Ugly Truth), kur viņa tēloja kopā ar Džerardu Batleru (Gerard Butler).

Aktrise savu aiziešanu skaidro ar vēlmi nodoties pilnvērtīgai ģimenes dzīvei. Ketrīnas Heiglas un viņas vīra Džoša Kellija ģimenē aug adoptēta meitenīte vārdā Nensija.

"Viss, man pietiek! Vēlos sevi visu ziedot ģimenes dzīvei. Tiklīdz ir ģimene, tā maina visu tavu dzīvi. Es vairs nevēlos visu laiku nodoties darbam," aktrise saka izdevumam Entertainment Weekly.

Es atvainojos, ja apbēdinu savus fanus, bet tāds ir mans lēmums.

Bijusī modele un "Emmy" balvas laureāte apprecējās ar mūziķi Džošu Kelliju 2007.gada nogalē. Kelliju viņa satika 2005.gadā, filmējoties videoklipā viņa dziesmai "Only You".

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu