Gada balvas pasākumu vadīs Fredis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pēc vairāku gada pārtraukuma Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas apbalvošanas ceremoniju šogad atkal vadīs Andris Freidenfelds, informēja Latvijas Mūzikas producentu apvienības (LaMPA) valdes priekšsēdētājas asistente Līga Markova.

Pēdējos gadus šo pasākumu vadīja humoristu tandēms Baiba Sipeniece-Gavare un Valters Krauze, kuri šoreiz koncertu baudīs no skatītāju rindām. Freidenfelda piedalīšanās šā gada pasākumā būs atgriešanās pasākuma vadītāja statusā, jo viņš Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas ceremoniju vadījis no 2001.gada līdz 2003.gadam.

Līdz šim Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas apbalvošanas ceremoniju vadījuši arī Vineta Vilistere-Lāce, Zigfrīds Muktupāvels un "Prāta vētras" dalībnieki Kaspars Roga ar Jāni Jubaltu.

Jau ziņots, ka "Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvas 2009" apbalvošanas ceremonija notiks 23.februārī Latvijas Nacionālajā operā, kurai līdzi varēs sekot arī tiešraidē televīzijas kanālā "TV3".

Balva tiks piešķirta 17 nominācijās.

Balvu pasniegšanas ceremonijā skatītājus gaida tikšanās ar populāriem Latvijas mūziķiem un iemīļotiem māksliniekiem gan uz skatuves, gan zālē. Pasākumā gaidāmi arī dažādi pārsteigumi, jo uz skatuves uzstāsies neierasti mūziķi neierastos salikumos.

Šogad Latvijas mūzikas ierakstu Gada balva tiks pasniegta jau 14.reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu