Džonijs Deps apciemo Kusturicu (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Kādā nelielā Serbijas kalnu ciematā uzstādīta Holivudas aktiera Džonija Depa statuja (skat. video). Par to parūpējies ikgadējā kinofestivāla "Kustendorf" patrons - režisors un rokmūziķis Emirs Kusturica.

Viens no retajiem Austrumeiropas režisoriem, kurš ir pieprasīts arī Rietumos, Drvengradas ciematu izveidojis īpaši savas topošās filmas vajadzībām, kurā galvenā loma atvēlēta Džonijam Depam. Filma ar nosaukumu "Pančo Villas septiņi draugi un sieviete ar sešiem pirkstiem" ("Seven Friends of Pancho Villa and the Woman with Six Fingers") stāstīs par 20.gadsimta pirmās puses Meksikas revolucionāru Pančo Villu jeb īstajā vārdā José Doroteo Arango Arámbula.

Kā pastāstīja Kusturica, Deps ieradies pie viņa ciemos uz dažām dienām, lai dzertu vīnu, skatītos filmas un apskatītu topošās filmas uzņemšanas vietas.

Pančo Villa
Pančo Villa Foto: publicitātes

Atgādinām, ka Deps un Kusturica jau agrāk sadarbojušies, kad Deps un aktrise Feja Danaveja filmējās režisora 1993.gada lentā "Arizonas sapnis" ("Arizona Dream"). Jaunajā filmā Depa ekrāna partnere būs dedzīgā meksikāņu skaistule Selma Haijeka.

Filmēšana sāksies tikai 2011.gadā, jo Holivudas galvenais pirāts Deps šobrīd aizņemts ar citiem kino projektiem ("Karību jūras pirāti").

Tikmēr arī pats Kusturica nesēdēs rokas klēpī salicis un iecerējis šogad uzņemt filmu "Vēsais ūdens" ("Cool Water"), kas būs stāsts par kādu palestīniešu striptīzdejotāju, kas atgriežas no Vācijas dzimtenē, lai apbedītu savu tēvu.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu