Ainars Virga: Man ir viss, kas ir vajadzīgs. Esmu laimīgs cilvēks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Izrādās, ka latviešu rokmūziķim, solistam un dziesmu autoram Ainaram Virgam laimīgai dzīvei nemaz nav nepieciešams daudz. Sarunā ar žurnālu “Vakara Ziņas” grupas “Līvi” “veterāns” atklāja, ka viņa laimes formula ir diezgan vienkārša.

«Mani var darīt laimīgu daudzas lietas, tādēļ kaut ko vienu un konkrētu nevaru nosaukt. No tā, ka rītos pieceļos un nekas nesāp, līdz pat bezgalībai. Laimi rada arī tas, ka man ir jumts virs galvas. Man ir viss, kas ir vajadzīgs. Esmu laimīgs cilvēks. Man nav nekas, par ko sūdzēties. Attopos smaidot, ka esmu priecīgs, kaut ko ieraugot, vai vienkārši iedomājos par to, kas mani priecē,» tā Virga.

Kā jau ziņots, maija beigās nāca klajā albums "Mans draugs - Mārtiņš Freimanis", kurā iekļautas 15 Freimaņa dziesmas citu mākslinieku izpildījumā.

Freimaņa dziesmas ieskaņojuši tādi mūziķi kā "Musiqq", "Labvēlīgais tips", Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Olga Rajecka, "Rīgas modes", "Refleksija", Kārlis Būmeisters, "Z-Scars", Zintis Žvarts, Katrīna Bindere un arī “Līvi”.

Grupa, pieminot aizsaulē pāragri aizgājušo tautā mīlēto mūziķi, jaunās skaņās ietērpusi viņa dziesmu “Neprāts”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu