Kā pēc pārdozēšanas jūtas Demija Lovato?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu popzvaigzne Demija Lovato pēc narkotiku pārdozēšanas pagājušajā nedēļā joprojām piedzīvo "komplikācijas" un atrodas slimnīcā, norāda dziedātājai divi tuvu stāvoši avoti.

Komplikācijas ietver sliktu dūšu, vemšanu un lielu drudzi, medijiem atklāj avoti. Kaut arī ārsti sola, ka dziedātāja “pilnībā atveseļosies”, nav zināms, kad viņa varētu tikt mājās no slimnīcas.

“Mēs vienkārši izdzīvojam dienu no dienas,” teica kāds no avotiem.

Pagājušajā nedēļā mediju rīcībā nonāca informācija, ka Lovato plāno iestāties narkotiku atkarības ārstēšanas iestādē uzreiz pēc tam, kad tiks atbrīvota no slimnīcas.

Atkarību speciālists Hovards Semuels publiski komentēja Lovato stāvokli, rakstot: “Precīzi nav zināms, ko viņa lietoja, bet tas, ka viņu tik ilgi neizlaiž no slimnīcas, liecina, ka ārsti mūziķi attīra no opija vai benzodiazepīna, kā Xanax vai Valiuma, un ārsti nevēlas atbrīvot Lovato, pirms šīs vielas nav pilnībā izvadītas no viņas organisma.”

Kā ziņots, amerikāņu popzvaigzne Demija Lovato 24. jūlija pēcpusdienā tika nogādāta Losandželosas slimnīcā. Tenku portāls TMZ ziņoja, ka Lovato pārdozējusi heroīnu.

Drīz pēc tam mūziķe pamodās, taču joprojām publiski nav sniegusi komentārus par notikušo un joprojām atrodas slimnīcā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu