"Zombie boy" tuvinieki uzskata, ka viņa nāve bijis nelaimes gadījums, nevis pašnāvība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Pagājušajā nedēļa medijus pāršalca ziņa, ka 32 gadu vecumā miris kanādiešu modelis Riks Dženests, kurš pazīstams arī kā "Zombie boy". Lai arī sākotnēji izskanēja informācija, ka tetovētais modelis izdarījis pašnāvību, viņa ģimene domā citādāk. 

Rika menedžeris Karim Leduks izdevumam "People" atklājis, ka modeļa nāve bijis nelaimes gadījums, atklājot, ka Riks izkritis no trešā stāva balkona. "Balkons, no kura viņš izkrita, bija ļoti bīstams. Pirms trim nedēļām es atrados uz tā paša balkona kopā ar Riku, kamēr viņš smēķēja cigareti."

Viņa menedžeris norāda, ka balkonam bijušas nedrošas margas. Riks, vēloties apsēsties uz malas, atspiedies pret tām un nokritis. 

Karims turpina: "Viņš nebija kāds, kurš varētu izdarīt pašnāvību. Lai arī viņam bija klājies emocionāli grūti, viņš turējās."

Dziedātāja Lēdija Gāga (Lady Gaga) 3. augustā sociālajā vietnē "Twitter" pavēstīja saviem sekotājiem, ka Riks izdarījis pašnāvību: "Mana drauga Rika Dženesta pašnāvība ir šokējoša. Mums ir vairāk jāstrādā pie tā, lai mainītu kultūru un paceltu jautājumu par garīgo veselību, kā arī jāatbrīvojas no aizspriedumiem, ka par to nedrīkst runāt. Ja tu ciet, piezvani draugam vai kādam no ģimenes locekļiem jau tagad. Mums ir jāglābj citam citu."

Pēcāk dziedātāja atvainojusies Rika ģimenei par priekšlaicīgajiem izteikumiem saistībā ar viņa nāvi. 

Dženests ieguvis popularitāti, pateicoties saviem tetovējumiem, tomēr plašāka sabiedrība par viņu uzzināja dziedātājas 2011. gada videoklipā "Born This Way". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu