"Viņas melo labāk" Marta pošas kāzām (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no populārākajiem Latvijas televīzijas projektu pāriem – TV3 seriāla “Viņas melo labāk” varoņi Marta un Māris – ir piedzīvojuši daudz. Viņu attiecības ir gājušas kā pa kalniem un lejām, bet tagad pamalē vīd cerība, ka abi beidzot viens otram solīsies uz mūžu.

Māris jau vairākkārt lūdzis Martu ar viņu precēties, bet daudz pieredzējusī dāma līdz šim bijusi piesardzīga. Arī mīļotā vīrieša romantikas trūkums viņai nav gājis pie sirds. Tomēr – kā daudzas sievietes – arī Marta sapņo par kāzām, baltu kleitu un mīlestības svinēšanu.

Abi karstasinīgie mīlnieki ne reizi vien pierādījuši, ka neviens solījums nav akmenī cirsts. Pirms pirkstos mirdz gredzeni, vēl pāragri saukt “Rūgts!”, tomēr piemērīt kāzu kleitas un izdzīvot sapni par lielo dienu var.

Evijas Skultes atveidotās varones sapošana un dažādu līgavas tēlu izmēģināšana notika sadarbībā ar TOP kāzu mediju LĪGAVĀM. Matu spalvu rotas: Evita Vilde, pārējās rotas: With Lace un Arta Kiršteina; fotosesijā izmantoti tērpi no kāzu kleitu dizaina studijas “Amelia” un dizaineres Zanes Zaharovas.

Skaties seriāla “Viņas melo labāk” varoņu piedzīvojumus telekanālā TV3 ik vakaru no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 20:35, un jau 21. augusta vakarā uzzini, vai Marta un Māris beidzot varēs saukt viens otru par vīru un sievu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu