"Suede" jaunais video tapis Černobiļā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Suede
Suede Foto: publicitātes

Viena no 90. gadu britpopa spilgtākajām grupām «Suede» šā gada septembrī gatavojas laist klajā astoto studijas albumu «The Blue Hour». Šonedēļ grupa publicējusi arī vienu no albuma vēstnešiem - singlu «Life is Golden», kura klips tapis Černobiļā.

Video filmēts pilsētā, kas robežojas ar Černobiļas katastrofas vietu un tā režisors ir ilggadējs grupas domubiedrs Maiks Kristijs (Mike Chrietie): “Tas nav par traģēdiju, kura notika daudzus gadus atpakaļ, bet gan par dzīvības spēku, kuru nav iespējams apturēt un kas pārņem cilvēku pamesto teritoriju. Tas ir fantastisks skats, kur betona mūrus apskauj zeltainie koki.”

Albums "The Blue Hour" klajā nāks 21. septembrī. Iepriekšējais grupas albums "Night Thoughts" tika izdots 2016. gadā, mūzikas kritiķi to novērtēja atzinīgi un tam izdevās sasniegt 6. vietu Anglijas albumu topā.

Albums tapis ar pieredzējušo alternatīvās mūzikas producentu Alenu Molderu (Alan Moulder), kas sadarbojies ar grupām «Depeche Mode», «Nine Inch Nails», «My Bloody Valentine». 

Līdztekus jaunā albuma izdošanai, Septembrī un Oktobrī, Suede ir iecerējusi doties Eiropas koncertturnejā. 

Atgādinām, ka 2002. gada vasarā grupa sniedza koncertu tepat Jūrmalas pludmalē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu