"Prāta Vētra" izdod DVD (25)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Antons Korbins

"Prāta Vētra" laiž klajā vasaras turnejas noslēguma koncerta ierakstu DVD "Četri krasti. Koncerts Mežaparkā".

Šo gadu grupa "Prāta Vētra" ir pavadījusi starp "Četriem krastiem" – gada sākumā grupa studijā ierakstīja jaunu albumu, pavasarī to nodeva klausītāju vērtējumam (šobrīd albums ir sasniedzis Platīna diska statusu - pārdoti 15 000 albuma eksemplāru), vasarā devās vērienīgā Latvijas koncertturnejā un gadu noslēdz, izdodot turnejas noslēguma koncerta ierakstu DVD "Četri krasti. Koncerts Mežaparkā", kas pulcēja vairāk nekā 40 000 apmeklētāju, uzstādot jaunu Latvijas rekordu.

Māris Mihelsons par gaidāmo DVD saka: "Skatoties šo DVD, es vienmēr nodomāšu – es zinu, ko mēs izdarījām pagājušajā vasarā!" Savukārt DVD režisors Kaspars Roga atzīmē, ka, salīdzinot ar iepriekšējo "Prāta Vētras" koncerta DVD "Dienās, kad lidlauks pārāk tāls", šis ir radikāli atšķirīgs radītās atmosfēras ziņā.

(DVD "Četri krasti. Koncerts Mežaparkā" - 25 dziesmas, intro, komentāri)

9. decembrī DVD par īpašu cenu būs iegādājams vienīgi tirdzniecības parkā "Alfa", citās tirdzniecības vietās – no 10.decembra.

T/p "Alfa" direktore Iveta Feldmane: "Mums ir liels prieks un gandarījums sadarboties ar labāko un populārāko Latvijas grupu. Ar šo sadarbību mēs iesākam jaunu posmu "Alfas" "muzikālajā dzīvē" - projektu "Mīlam labāko mūziku". Mēs esam pārliecināti, ka šis DVD iekaros ļoti daudzu klausītāju un skatītāju sirdis, līdzīgi kā mūsējās."

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu