Merilina Mensona gotiskās kāzas (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slavenais dziedonis Merilins Mensons (Marilyn Manson) sestdien salaulājies ar savu ilggadējo draudzeni, ziņo CBS.

33 gadus vecā kabarē dejotāja Dita Fon Tīza (Dita Von Teese, īstajā vārdā - Hetera Svīta, Heather Sweet) draudzējas ar dziedātāju jau četrus gadus. Jau 2004. gada martā Merilins bildinājis Ditu.

Kāzas svinētas kādā Īrijas pilī kopā ar 60 uzaicinātiem viesiem. Pils īpašnieks ir Merilina draugs - austriešu mākslinieks Gotfrīds Helnveins (Gottfried Helnwein). Laulības ceremoniju vadīja cits Mensona draugs - čīliešu režisors Alehandro Hodorkovskis (Alejandro Jodorowsky).

Mensons jau oktobrī paziņoja, ka negrasās rīkot milzīgas kāzas, viņš vēlējies uzrīkot kāzas kā "priekšnesumu iekš priekšnesuma". Mensons iecerējis, ka viesi būs tērpušies 19. gadsimta kostīmos un četru kāzu svinību dienu laikā izklaidēsies ar loku šaušanu un medībām. Mielastā paredzēti tradicionāli īru ēdieni.

36 gadus vecais rokeris savu melno kāzu smokingu pasūtījis pie modes dizainera Džona Galjano, savukārt Ditas kleita bija Vivjenas Vestvudas roku darbs. Mensonam un viņa līgavai šīs ir pirmās laulības.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu