Šova zvaigzne Jeļena atklāj, ka sejas uzlabošanā ieguldījusi 7 tūkstošus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kanāla "STV Pirmā!" skatītāji ceturtdienas, 30. augusta, vakarā varēja vērot šova "Plus/mīnus ĪSTAIS" jaunāko sēriju, kurā piedalījās skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs un "rozā dzīvesveida" cienītāja, sociālo zinātņu maģistre Jeļena. Vienā no randiņiem abi runāja par mākslīgo skaistumu un plastiskajām operācijām.

Uz Jeļenas jautājumu, kādas ir Aleksandra domas par visu mākslīgo, Aleksandrs atbild, ka katrai otrajai viņa draudzenei ir mākslīgas krūtis, un tas viņu nemulsina.

Šādu jautājumu Jeļena uzdeva tāpēc, ka viņai pašai ir veikta sejas korekcija. Ticis uzlabots Ļenas deguns, žoklis, kā arī vaigi. Efektīgā tumšmate nenoliedz, ka viņai veiktas vairākas kosmētiskās operācijas un injicēšanas. 

Viņa atklāj, ka savas sejas uzlabošanā ieguldījusi 7 tūkstošus eiro. 

Aleksandru gan visvairāk pārsteidza fakts, ka Jeļena nav ķērusies pie krūšu palielināšanas operācijas, uz ko Jeļena atbildēja, ka viņa nejūt savās krūtis nepilnvērtību. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu