LNT rādīs Ričarda Gīra filmas (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT novembrī un decembra sākumā pirmdienu vakaros demonstrēs slavenā aktiera Ričarda Gīra filmas.

7. novembrī rādīs 1990. gada detektīvfilmu "Dienesta izmeklēšana", kurā Gīrs darbojas negatīvā varoņa lomā. 14. novembrī varēs noskatīties 1992. gada trilleri "Galīgā diagnoze", 21. novembrī 1996. gada rādīs trilleri "Pirmatnējās bailes", savukārt 28.novembrī LNT piedāvās 1994. gada ģimenes drāmu "Krustpunkts".

Gīra filmu vakari noslēgsies decembrī, kad tiks demonstrēts 13 “Oskara” balvas ieguvušais mūzikls "Čikāga".

Asā amerikāņu kinoindustrijas kritika padarījusi Gīru par nevēlamu "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijās. Ir plaši zināma viņa uzticība Dailailamam, ir daudz tenkots par viņa attiecībām ar Holivudas slavenākajām skaistulēm – Kimu Beisingeri, Donu Stīlu, Sindiju Kraufordi.

Savulaik loma filmā "Amerikāņu žigolo" Gīru padarīja par savas paaudzes seksa simbolu. Viņš ir viens no amerikāņu visslavenākajiem un talantīgākajiem Holivudas aktieriem, un tomēr, lai cik daudz cilvēki par viņu runātu, Ričardu Gīru joprojām apvij noslēpumainība.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu