"Vella kalpus" pagaidām noskatījušies 33 000 skatītāju

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Brīvdabas mūziklu "Vella kalpi" aizvadīto nedēļu laikā sešās izrādēs Latvijā jau noskatījušies 33 900 skatītāju.

"Vella kalpu" turnejas ietvaros 27. augustā notiks izrāde Liepājā, bet 2. septembrī gaidāma izrāde Jelgavā. Savukārt 28. augustā notiks viesizrāde Ogres pilsētas svētku ietvaros.

Pagaidām visvairāk skatītāju mūzikls "Vella kalpi" ir pulcējis Saulkrastos. Šajā pilsētā izrādi noskatījās 8000 skatītāju. Pēc tam seko Kuldīga ar 7000 skatītāju, Bauska ar 6500 skatītājiem, Smiltene ar 6200 skatītājiem, Rēzekne ar 3200 skatītājiem un Alūksne ar 3000 skatītājiem.

Jauno "Vella kalpu" autori ir Raimonds Tiguls un Kārlis Anitens. Režisori – Voldemārs Šoriņš un Valdis Pavlovskis. Izrādē darbojas daudzi populāri aktieri un skatuves mākslinieki: Intars Rešetins, Artis Robežnieks, Jānis Kirmuška, Ieva Puķe, Aīda Ozoliņa, Zane Buricka, Chilli, Sigita Jevgļevska, Juris Hiršs, Zane Jančevska, Margarita Vilcāne, Anna Šteina, Gunārs Placēns, Jolanda Suvorova, Olga Rajecka, Žoržs Siksna, Līga Robežniece, Cash, Juris Gornavs, Normunds Rutulis, Valdis Pavlovskis, Katrīne Pasternaka, Līga Priede un folkloras kopa "Vilki".

Biļetes uz izrādēm Liepājā un Jelgavā nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu