Uz "Vella kalpu" izrādi Saulkrastos vajadzētu ierasties laikus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sakarā ar mūzikla “Vella kalpi” necerēti lielo apmeklētību izrādes organizators – SIA “Izklaides producentu apvienība 7” aicina biļetes uz izrādi Saulkrastos piektdien, 5.augustā, iegādāties iepriekšpārdošanā "Biļešu paradīzes" kasēs (www.bilesuparadize.lv).

Ja tas nav iespējams, uz estrādi organizatori lūdz ierasties laikus (no pulksten 19, izrādes sākums pulksten 21), tādējādi mazinot cilvēku drūzmēšanos pie biļešu kasēm un ieejas estrādē, kas var traucēt satiksmi uz autoceļa Rīga – Tallina, kā arī ieņemt sēdvietas vai stāvvietas estrādē līdz izrādes sākumam.

Izrādes organizatori lūdz ar sapratni apmeklētājus izturēties pret iespējamajām neērtībām, jo milzīgais apmeklētāju skaits iepriekšējās izrādēs radījis secinājumus, ka Latvijas pilsētu brīvdabas estrādēs sēdvietu visiem apmeklētājiem nepietiek. Lai nodrošinātu teātra izrādei atbilstošu skanējumu ne tikai sēdošajiem, bet arī kājās stāvošajiem izrādes apmeklētājiem, sākot ar izrādi Saulkrastos, tiks izmantota krietni jaudīgāka teātra apskaņošanai paredzēta skaņu sistēma. Savukārt labākai redzamībai kalpo videoekrāns.

Izrādes organizatori informē, ka Saulkrastu estrādes maksimālā ietilpība ir 4000 cilvēku. Ja apmeklētāju skaits pārsniegs minēto, biļešu pārdošana estrādē var tikt pārtraukta.

Nākamās “Vella kalpu” izrādes: 6.augustā – Alūksnē, 19.augustā – Smiltenē, 20.augustā – Rēzeknē, 27.augustā – Liepājā, 28.augustā – Ogrē (papildizrāde pilsētas svētku ietvaros, biļetes iepriekšpārdošanā netiek pārdotas), 2.septembrī – Jelgavā.

Jauno „Vella kalpu” autori ir Raimonds Tiguls un Kārlis Anitens. Režisori – Voldemārs Šoriņš un Valdis Pavlovskis. Horeogrāfi – Lilija un Edgars Lipori. Scenogrāfs – Aigars Ozoliņš, tērpu māksliniece – Estere Pumpura. Lomās – dažādu paaudžu populāri aktieri un mūziķi: Intars Rešetins (Andris), Artis Robežnieks (Pēteris), Jānis Kirmuška (Ērmanis), Ieva Puķe vai Aīda Ozoliņa (Rūta), Zane Burnicka (Anna), Chilli (Lēne), Sigita Jevgļevska (Cecīlija), Juris Hiršs (Hermans Samsons), Zane Jančevska (Priore), Margarita Vilcāne vai Anna Šteina (Ģertrūde), Gunārs Placēns (Niklāvs Eke), Jolanda Suvorova (Čigāniete), Olga Rajecka, Žoržs Siksna, Līga Robežniece, Cash (Rīdzinieki), Juris Gornavs (Daniels Rebuss), Normunds Rutulis (Svens Horns), Valdis Pavlovskis (Gustavs Ādolfs), Katrīne Pasternaka (Rīgas uzticības atslēga), Līga Priede (Rīgas mīlestības atslēga) un folkloras grupa “Vilki” (karakalpi).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu