Busulis startēs šovā "Jaunais vilnis" (31)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jūrmalā no 27. līdz 30. jūlijam notiks ikgadējais jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis".

Par konkursa atklāšanas ceremonijas vadītāju piekritusi kļūt populārā Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova. Konkursa organizatori apstiprinājuši, ka dziedātāja vadīs arī īpašu pasākumu un piedalīsies festivāla noslēguma ceremonijā. Latviju konkursā pārstāvēs Intars Busulis (skat.foto).

Newsru.com apgalvo, ka par pasākuma vadīšanu Pugačova šaņems 500 000 ASV dolārus.

Konkursā kā viesi piedalīsies arī Valērijs Ļeontjevs, Igors Nikolajevs, Sofija Rotaru, Aleksandrs Rozenbaums, Oļegs Gazmanovs, Anželika Varum, Leonīds Agutins, Tatjana Bulanova, Nikolajs Baskovs, Valerijs Meladze, Sergejs Lazarevs un Avrams Ruso un citi. Varēs vērot arī grupu "Via Gra", "Hi-Fi", "BI-2", "Sļivki", kā arī Krievijas realitātes šova "Zvaigžņu fabrika 4" dalībnieku uzstāšanos.

Dzintaru koncertzālē par konkursa galveno balvu cīnīsies konkursa finālisti. Uzvarētājam tiks pasniegta statuja "Kristāla vilnis" un naudas balva 35 tūkstošu ASV dolāru (aptuveni 20 200 latu) apmērā. Otrās vietas ieguvējs saņems 25 tūkstošus ASV dolāru (14 400 latu), savukārt trešās vietas - 15 tūkstošus ASV dolāru (8680 latu). Latviju konkursā pārstāvēs Intars Busulis

Tāpat kā visus iepriekšējos gadus festivāla žūrijas priekšsēdētāji būs maestro Raimonds Pauls un Krievijas skatuves mākslinieks Igors Krutojs. Jaunos mūziķus finālā vērtēs dziedātāja Laima Vaikule, dziedātājs un komponists Igors Nikolajevs, dziedātājs Leonīds Agutins, komponists Konstantīns Meladze, dziedātājs Valērijs Meladze, kā arī kompānijas "Universal Music Russia" ģenerāldirektors Deivids Džanks. Konkursa balvu fonds šogad būs 75 000 ASV dolāru.

Konkursa notikumus atspoguļos TV3.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu