Māmiņu seansā animācijas filma „Madagaskara”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ 21. jūlijā "Coca Cola" multipleksa 12. auditorijā plkst. 13.30 sāksies multenītes „Madagaskara” seanss, kas pielāgots jauno māmiņu vajadzībām.

Filmas anotācija

Lauva Alekss dzīvo Ņujorkas Centrālparka zoodārzā un, kā jau lauvām pienākas, jūtas tur kā karalis. Viņš un viņa labākie draugi zebra Mārtijs, žirafe Melmens un degunradziene Glorija visu savu dzīvi ir pavadījuši šajā idilliskajā nebrīvē, saņemot zoodārza apmeklētāju apbrīnu un regulāras ēdienreizes. Draugiem nezinot, Mārtijs kaļ plānus par bēgšanu, un ar dažu apbrīnojami uzņēmīgu pingvīnu palīdzību, viņam izdodas izrauties pasaulē, kuru viņš jau sen ir sapņojis iepazīt. Alekss, Melmens un Glorija seko viņam, taču, pirms viņi paspēj apostīt brīvības gaisu, viņi tiek notverti, iepakoti lielās koka kastēs un nosūtīti uz Āfriku. Kad pingvīni sabotē kuģa komandu, Alekss, Mārtijs, Melmens un Glorija attopas izskaloti eksotiskās Madagaskaras salas krastā. Nu četriem ņujorkiešiem jātiek skaidrībā, kā izdzīvot savvaļā, atklājot, ko patiesībā nozīmē izteiciens „tur laukā ir īsti džungļi”.

Animācijas filmas „Madagaskara” autori veidojuši arī slavenās filmas „Šreks” un „Haizivs stāsts”. Galvenās lomas filmiņā ieskaņojuši Bens Stillers (Alekss), Kriss Roks (Mārtijs), seriāla „Draugi” zvaigzne Deivids Švimmers (Melmens) un Džada Pinketa Smita (Glorija).

***

Māmiņu seansā ir klusāka skaņa, lai neuztrauktu mazuļus, un vairāk gaismas, lai vajadzības gadījumā varētu bērniņus pārtīt. Māmiņām nav jāuztraucas par ratiņiem, jo tos var novietot zālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu