Uz lielā ekrāna asa sižeta filma ar Marku Vālbergu galvenajā lomā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Marks Vālbergs
Marks Vālbergs Foto: kadrs no filmas

31. augustā Latvijas kinoteātros sāk rādīt spriedzes filmu “22. jūdze” (“Mile 22”), kurā Marks Vālbergs (Mark Wahlberg) attēlo elites vienības slepeno aģentu. 

Filmas „22. jūdze“ spraigā darbība norit Indonēzijā, kur Džeimss Silva (Vālbergs), ASV Centrālās izlūkošanas pārvaldes elites vienības aģents un viņa komanda  dodas nāvīgi bīstamā uzdevumā izvest no Indonēzijas kādu svarīgu liecinieku, kura rīcībā ir sensitīva informācija. 

Filmas režisoram Pīteram Bergam (“Izdzīvojušais”) un Markam Vālbergam šī ir jau ceturtā sadarbība. Vēl filmā “22. jūdze” piedalās Džons Malkovičs (“Būt par Džonu Malkoviču”), Lorena Koena (“Puika”), Ronda Rauzija (“Svīta”)  un Iko Uvaiss (“Reids 2: Asinspirts”). 

Par sniegumu filmā aktieris un cīņas mākslu speciālists Iko Uvaiss ir izpelnījies kritiķu pozitīvo novērtējumu.

Viens no galveno lomu atveidotājiem - Marks Vālbergs ir divreiz nominēts „Oskara“ balvai, un izrādās, ka aktiermāksla ir tikai viena no viņa personības šķautnēm. Agrā jaunībā viņš ir sasniedzis ievērojamus panākumus mūzikā – 90. gados viņš darbojās ar segvārdu Marky Mark un muzikālās apvienības „Marky Mark and the Funky Banch“ ietvaros ar dziesmu „Good Vibrations“ iekļuva pirmajā vietā prestižajā Amerikas dziesmu topā Billboard Hot 100. Dziesma kļuva populāra vairākās valstīs visā pasaulē, tostarp arī Latvijā.

Asa sižeta filmas “22. jūdze” reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu