Klaudija Šīfere gozējas puskaila (91)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Visuresošajiem paparaci izdevies nofotografēt puskailu vienu no viskautrīgākajām supermodelēm Klaudiju Šīferi.

Fotogrāfijas, visticamāk, bildētas Maljorkā, kur bijušās supermodeles ģimenei pieder īpašums. Blakus Klaudijai Šīferei baltā krekliņā un zilos šortos ir viņas vīrs, filmu producents Metjū Vons. Viņš ir strādājis kopā ar Madonnas vīru Gaju Ričiju filmā "Lock Stock and Two Smoking Barrels".

Kādā fotogrāfijā Klaudijas vīrs masē viņai muguru ar pēdām, kādā citā viņa stāv tikai biksītēs. Spriežot pēc pāra mierīgās reakcijas, viņiem nav ne mazākās nojausmas, ka kāds svešķermenis ir ielīdis viņu īpašumā un aizrautīgi fotografē... Jāatzīst, ka 35 gadus vecā Klaudija izskatās lieliski kā vienmēr.

Pāris ir precējies 2002.gadā. 2003. gada 30.janvārī Klaudijai piedzima dēls Kaspars. 2004. gada novembrī viņa kļuva par māti otro reizi - meitiņai Klementīnei. Dzemdības notika tajā pašā hospitālī, kur iepriekšējās, izmantojot ķeizargriezienu.

Komentāri (91)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu