Sākas "Riga Fashion Week"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Biržas namā no 31. marta līdz 3. aprīlim notiks vērienīgs modes pasākums "Riga Fashion Week", kurā piedalīsies ievērojams skaits pašmāju un kaimiņvalstu modes mākslinieku.

Šogad pasākumā ar savām sezonas kolekcijām piedalīsies daudzi pazīstami modes mākslinieki: Dāvids, Kupiansky, Asnāte Smeltere, Aleksandrs Bibergals, Jūlija Vasiljeva, Marina Medvedjeva, Gints Bude, Žanete Auziņa, Atis Artemjevs no Latvijas, Aiste, Giedrius un Ramune Piekautaite no Lietuvas, Oksana Tandit un Trīnu Pungits no Igaunijas.

Modes nedēļas rīkotāji veiksmīgi sadarbojas ar Krievijas modes māksliniekiem, kā rezultātā pasākumā piedalīsies viena no populārākajām kaimiņvalsts modes dizainerēm Maša Cigaļ.

Plānots, ka pasākumu vēros vairāki ievērojami viesi - žurnālisti no prestižiem Eiropas modes izdevumiem, piemēram, "L’Officiel" no Francijas, "MOOD" un "KULT" no Itālijas, "Fashion Collection" no Krievijas un citiem.

Pasākuma laikā notiks ne tikai modes skates, bet arī vairāki izklaides pasākumi, piemēram, "David’s. Nokia. Party.", "Luxury Party" un citi.

Modes nedēļas uzdevums ir veicināt Baltijas valstu modes dizaineru profesionālo attīstību, kā arī dot Rīgai Baltijas valstu modes galvaspilsētas statusu, nosakot modes virzienu reģionā.

Pasākumu organizē Baltijas Modes federācija.

Plašāku informāciju par pasākumu var gūt interneta lapā www.rfw.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu