Andželina Džolija atzīta par seksīgu (89)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Andželina Džolija Amerikas vīriešu žurnāla FHM aptaujā atzīta par seksīgāko sievieti pasaulē, ziņo "The Sun".

"Andželinā Džolijā ir apvienojies viss, ko mūsu lasītāji uzskata par seksīgu. Viņa ir ne tikai satriecoša, bet arī inteliģenta, atklāta un dedzīga savos uzskatos, kā arī dziļi cienīta pasaulē par viņas nenogurdināmajiem centieniem bēgļu bērnu labā," norādīja žurnāla redaktors Skots Gremlings.

29 gadus vecā skaistule ir māte adoptētam kambodžiešu puisēnam Medoksam un ANO bēgļu aģentūras labas gribas vēstniece.

Pirmajā piecniekā iekļuvusi arī "Hilton" viesnīcu tīkla mantiniece Perisa Hiltone un aktrises Dženifera Gārnere, Šarlīze Terona un Halija Berija.

Iepriekšējā gada aptaujas uzvarētāja Britnija Spīrsa vispār nav iekļuvusi simts seksīgāko sarakstā.

FHM redaktors tajā vainoja viņas laulības ar dejotāju Kevinu Federlainu. "Viņa ir ārā no tirgus. Tas salauza sirdis vīriešiem vecumā no 18 līdz 35 gadiem."

Aptaujā piedalījās vairāk nekā 15 miljoni cilvēku 27 valstīs.

25 seksīgāko sieviešu saraksts 1. Andželina Džolija 2. Dženifera Gārnere 3. Perisa Hiltone 4. Šarlīze Terona 5. Halle Berija 6. Alisia Milano 7. Terija Hatčere 8. Pamela Andersone 9. Skārleta Johansone 10. Lindsija Lohana 11. Keira Naitlija 12. Selma Hajeka 13. Kamerona Diaza 14. Līena Tvīdona 15. Meraija Kerija 16. Džesika Simpsone 17. Bejonsa Noulza 18. Karmena Elektra 19. Marija Šarapova 20. Dženifera Lova Hjuita 21. Džesika Bīla 22. Džesika Alba 23. Brūka Bērka 24. Dženna Džeimsone 25. Heidija Kluma

Komentāri (89)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu