Latvijas komanda piedalīsies 27. Alpu gaisa balonu festivālā Šveicē (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceļotāju kluba "Altius" komanda ar gaisa balonu "Rīga" no 22. janvāra līdz 30. janvārim piedalīsies 27. Alpu gaisa balonu festivālā Šveicē.

Kā informēja kluba pārstāvji, kopā ar pazīstamo gaisa kuģotāju Gunāru Dukšti iekrāt Alpu lidojumu pieredzi dosies Latvijas jaunākā gaisa balonu pilote Arta Slavinska un studentpilots Viesturs Koziols. Festivāla dienās viņiem vēl pievienosies arī citi kluba "Altius" biedri un sponsori.

Alpu gaisa balonu festivāls ir pasaulē populārākais gaisa balonu festivāls ziemas apstākļos, kurš notiks jau divdesmit septīto reizi. Tajā piedalīsies ap 100 gaisa balonu no daudzām pasaules valstīm.

"Altius" komanda ar gaisa balonu "Rīga" līdz šim jau trīs reizes piedalījusies šajā festivālā, kurš notiek klinšu un ledāju ieskautajā "Pays-d’Enhaut" ielejā.

Festivāla norisi katru gadu vēro vairāki desmiti tūkstoši apmeklētāju, un tas tiek atspoguļots daudzos starptautiski pazīstamos medijos.

"Atraktīvais gaisa balons "Rīga", uz kura attēloti Latvijas galvaspilsētas panorāmas torņi un ģerbonis, ik reizi ir izpelnījies lielu ievērību, un tā attēls līdzās festivāla sponsoru baloniem jau vairākkārt nokļuvis uz svētku plakātiem un pasākuma bukletiem," norāda "Altius" pārstāvji.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu