Londonā iestudēs mūziklu par Krievijas magnātu Abramoviču

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Angļu futbola kluba "Chelsea" īpašnieka un miljardiera Romāna Abramoviča neparastā dzīve tiks attēlota mūziklā, vēsta britu tabloīds "The Sun".

Tiesības uzvest krievu biznesa magnāta biogrāfiju ieguva viens no vadošajiem šovbiznesa producentiem Billijs Gafs, kurš cer, ka uzvedums "Red Rom: The Musical" izraisīs lielu skatītāju interesi. Abramovičs pat vēlas nolīgt Eltonu Džonu, lai pasaulslavenais mūziķis sarakstītu uzvedumam mūziku, un vēlas, lai mūzikla beigās visi tā kora dziesmu izpildītu Čelsijas komandas dalībnieki. Billigs Gafs, kurš ir Roda Stjuarta bijušais menedžeris, izlasīja nesen iznākušo grāmatu "Abramovich: The Billionaire From Nowhere" un iesniedza savus priekšlikumus. "Pārsteidzošā kārtā svētdien mums piezvanīja Billijs un pavēstīja, ka vēlas nopirkt tiesības uz grāmatu," biogrāfiskā sacerējuma autors Kriss Hačinss pavēstīja intervijā "The Sun". "Viņš ir iecerējis "Red Room" kā vērienīgu mūziklu par izaugsmi no posta līdz bagātībai, pastāstot apbrīnojamu stāstu par apbrīnojamu cilvēku." "Billijs iepazinās ar dažām idejām un pateica mums par savu ieceri, ka vīriešu kora dziesmu izpildītu Čelsijas kluba spēlētāji," autors stāstīja. "Viņš pat gatavojas aicināt Eltonu Džonu sacerēt mūziku." Plāni par mūzikla tapšanu tiks konkretizēti nākamajā nedēļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu