Jaunie izpildītāji sacentīsies konkursa "Raimonda Paula jaunās zvaigznes" pusfinālā (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunie izpildītāji no Rīgas un Rīgas rajona 4.maijā Siguldas koncertzālē "Baltais flīģelis" sacentīsies konkursa "Raimonda Paula jaunās zvaigznes" pusfinālā.

Konkursantus vērtēs komponists Raimonds Pauls, Latvijas Televīzijas (LTV) žurnāliste Ilze Jaunalksne, Latvijas Radio (LR) raidījumu vadītāja Baiba Palkavniece, LR reklāmas speciālists Aigars Dinsbergs, LTV producents Arvīds Babris un vokālās grupas "Dzeguzīte" vadītāja Daila Martinsone. Konkurss "Raimonda Paula jaunās zvaigznes" visā Latvijā meklē jaunus, talantīgus dziedātājus un dejotājus. Labākie no viņiem sacentīsies konkursa finālā 29.maijā Ventspilī. Jaunie mākslinieki uzstāsies kopā ar grupas "Time after time" mūziķiem. Konkurss noris trešo gadu, un tā rīkotāji cer, ka arī šogad izdosies atrast tikpat spilgtus jaunos talantus kā Dzintars Čīča, kurš konkursa pirmajā gadā ieguva galvenās balvas. Līdz 2004.gada 1.martam Latvijā konkursam bija pieteikti apmēram 750 dalībnieku. Visvairāk pieteikumu saņemts no Rīgas un Rīgas rajona. Šogad dalībnieki visbiežāk izvēlējušies izpildīt populārās dziesmas - "Baltā dziesma" un "Es aiziet nevaru", pieteiktas arī ļoti daudzas sen iemīļotas dziesmas, piemēram, "Laternu stundā", "Muļķe sirds", "Nepareizā dziesma".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu