Britu čārtos izvirzās dziesma ar 33 necenzētiem vārdiem (10)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziesma, kurā necenzētais vārds, kas sākas ar burtu f, atkārtojas 20 reizes, sākusi virzīties uz britu mūzikas čārtu vadošajām pozīcijām.

Īru-amerikāņu dziedātāja Eamon skaņdarbā "F**k It (I Don''t Want You Back)" ir arī citi rupji izteicieni, kopumā – 33. Tikai pēdējo divu dienu laikā nopirkti 65 000 singla eksemplāri. Tas ir divreiz vairāk nekā augstāko vietu ieguvušajai jaunajai dziesmai, ko izpilda reperu grupa "D12". Īmona dziesmu raksturo kā Šainedas O''Konoras hita "Nothing Compares 2 U" geto versiju. Īmons gan nav geto uzaudzis gangsteris, bet labu izglītību ieguvis vidusšķiras puisis no Ņujorkas. "Kad es biju jauns, mamma man mazgāja muti ar pipariem par rupju vārdu lietošanu. Tas nu gan bija sāpīgi!" atceras Īmons. Īmona singls jau guvis lielu popularitāti ASV, un dziedātājs pat slavēts par jauna stila - "ho-wop" – radīšanu. Tā esot kombinācija no "hip-hop" un "doo-wop".

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu