Rīgā notiks "Elite Model Look" fināls

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vernisāžas "Fshion Club" 30. augustā notiks starptautiskās modeļu aģentūras "Elite Model Look" konkursa "Look of the Year Baltics 2003" fināls, kura laikā žūrija izvēlēsies modeles, kas piedalīsies konkursa starptautiskajā finālā. Konkursa žūrija no 20 Latvijas, Lietuvas un Igaunijas jaunajām modelēm izvēlēsies Baltijas pārstāves dalībai "Elite Model Look" starptautiskajā finālā.

Maijā un jūnijā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā notika starptautiskās modeļu aģentūras "Elite Model Look" "Look of the Year 2003" Baltijas valstu fināla atlases posmi, kuros tika aicinātas piedalīties 170 – 180 cm garas meitenes vecumā no 14 līdz 20 gadiem. Fināla atlases posmos visā Baltijā pieteicās vairāk nekā 2000 meitenes, divdesmit no kurām 30.augusta vakarā Rīgā sacentīsies par iespēju pārstāvēt Baltijas valstis "Elite Model Look" starptautiskajā finālā šā gada 8.novembrī Singapūrā. Iepriekšējo reizi "Elite Model Look" modeļu atlase Baltijā notika 1998.gadā. "Elite" ir viena no pasaules lielākajām modeļu aģentūrām. Elite Model Look "Look of the Year" konkurss jauno modeļu atlasē notiek 45 pasaules valstīs un ir bijis pirmais solis supermodeļu pasaulē tādām slavenībām kā Sindija Krauforde, Klaudija Šīfere, Linda Evandželista un Naomi Kempbela. Šā gada Starptautiskā konkursa uzvarētāja ar pasaules lielāko modeļu aģentūru "Elite" parakstīs divu gadu modeles līgumu 150 000 ASV dolāru vērtībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu