Kolāts dzimšanas dienā no kolēģiem saņem pīpi .

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Radio ģenerāldirektors Dzintris Kolāts šodien savā dzimšanas dienā no radio darbiniekiem dāvanā saņēmis pīpi komplektā ar visām pīpēšanai nepieciešamajām lietām.

Kā pastāstīja Latvijas Radio preses sekretārs Ivars Svilāns, nekādas svinības par godu Kolāta dzimumdienai gan nav paredzētas, jo pirms gada beigām radio ir ļoti daudz darba. Kolāts dzimis 1959.gada 15.novembrī Salacgrīvā, viņam ir augstākā izglītība. 1983.gadā Kolāts sācis strādāt radio kā diktors praktikants, darbojies programmā "Mikrofons". No 1990.gada līdz 1992.gadam bijis programmu vadītājs Latvijas Radio Ārzemju raidījumu redakcijā. 1995.gadā Kolāts bijis Latvijas Radio reklāmas pakalpojumu daļas vadītājs, novembrī ievēlēts par Latvijas Radio ģenerāldirektoru. 2000.gada novembrī Nacionālā radio un televīzijas padome Kolātu atkārtoti uz pieciem gadiem apstiprinājusi Latvijas Radio ģenerāldirektora amatā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu